Welkom

bij de onafhankelijk adviseur die uitsluitend oog heeft voor UW belang.

Kijk eens rond op deze site om te zien wat Pigmans Advies voor U kan betekenen!!

Portfolio

Een goed contract en een goede implementatie zijn de basisvereisten voor een zorgeloze ICT-omgeving. Het afsluiten van een goed contract is vaak lastig. Veel jargon, ingewikkelde licentiemodellen, geen woord over toekomstige upgrades en ga zo maar door. Goede implementaties vragen om een goede voorbereiding en kosten tijd. Tijd die moet worden gevonden naast het reguliere werk.

Het portfolio van Pigmans Advies is er op gericht U te helpen bij het afsluiten van goede contracten en bij het opzetten/uitvoeren van goede implementaties. Daarbij zijn kleine opdrachten als "kun je je mening eens geven over dit contract" even welkom als grotere klussen, zoals meedenken over de inrichting van het mailsysteem of het mee opzetten of uitvoeren van een implementatieplan. 

Pigmans Advies wil door u ervaren worden als Uw persoonlijke IT manager, is volledig onafhankelijk en heeft geen enkel financieel of ander belang bij de uitkomst van enig advies.

Pigmans Advies

T: +31 592375962
M: +31 651835393
E: info(at)pigmansadvies.nl

Bent u werkzaam in de scheepvaart? Blijf dan op de hoogte van potentieel interessante ontwikkelingen op het gebied van ICT en satellietcommunicatie. Abonneer u op onze gratis

News Service!

Pigmans Advies | Uw persoonlijke IT manager

 

Ga naar boven