Welkom

bij de onafhankelijk adviseur die uitsluitend oog heeft voor UW belang.

Kijk eens rond op deze site om te zien wat Pigmans Advies voor U kan betekenen!!

ICT Contracten

Pigmans Advies kan u ondermeer helpen met...

Contract beoordeling: Contracten zijn vaak de sluitpost van het onderhandelingstraject. Onderwerpen die u uitvoerig met de verkoper hebt besproken zijn niet of onduidelijk beschreven. Het contract regelt de rechten van de verkoper en de plichten van U als koper... En dat is lastig, want een contract wordt vaak alleen gebruikt als er problemen zijn. En dat zullen meestal UW problemen zijn. Vaak wordt een contract alleen beoordeeld op zijn juridische merites. Pigmans Advies beoordeelt het inhoudelijke aspect op duidelijkheid, volledigheid en redelijkheid.

Contract onderhandeling:
Gebaseerd op jarenlange ervaring aan UW kant van de onderhandelingstafel kan Pigmans Advies u helpen om tot een optimaal resultaat te komen.

Disputen oplossen:
Als u ontevreden bent over een produkt of dienst, dan heeft dat vaak meerdere oorzaken. Het vinden van een oplossing brengt u snel in een grijs gebied. Dan blijkt de oplossing bijvoorbeeld te liggen in het aanschaffen van aanvullende produkten of diensten of in het leren omgaan met beperkingen waar u niet blij mee bent. Het inschakelen van een onafhankelijk deskundige kan helpen bij het oplossen van het dispuut met een voor alle partijen redelijk resultaat.

!! Pigmans Advies is volledig onafhankelijk en heeft geen enkel financieel of ander belang bij de uitkomst van enig advies.

Pigmans Advies

T: +31 592375962
M: +31 651835393
E: info(at)pigmansadvies.nl

Bent u werkzaam in de scheepvaart? Blijf dan op de hoogte van potentieel interessante ontwikkelingen op het gebied van ICT en satellietcommunicatie. Abonneer u op onze gratis

News Service!

Pigmans Advies | Uw persoonlijke IT manager

 

Ga naar boven