Welkom

bij de onafhankelijk adviseur die uitsluitend oog heeft voor UW belang.

Kijk eens rond op deze site om te zien wat Pigmans Advies voor U kan betekenen!!

IT Implementaties

Pigmans Advies kan u ondermeer helpen met...

Opstellen implementatieplan: Een goed geïmplementeerd systeem vergroot de kans op succes aanmerkelijk. Maar een goede implementatie vraagt vaak veel van de organisatie. Zowel qua discipline (het moet meestal gebeuren naast het lopende werk), als qua uitvoering (betrokkenen hebben er weinig of geen ervaring mee). Dit proces wordt vergemakkelijkt door vooraf een goed plan te maken. Meestal volstaan één of enkele A4's. Het plan maakt duidelijk wie, wat, wanneer doet en hoeveel tijd het globaal kost. Zo zijn de taken makkelijker in te passen in het reguliere werk en worden knelpunten tijdig gesignaleerd en/of voorkomen.

Begeleiden van implementaties: Ook als er een goed plan ligt, vraagt het de nodige discipline om de afgesproken implementatiewerkzaamheden juist en tijdig uit te voeren. Het gewone werk gaat vaak voor en er is altijd wel een reden om taken even uit te stellen. De inzet van een derde partij, al is het maar af en toe een paar uurtjes, kan u helpen de implementatie tot een succes te maken. Een voortgangsvergadering in aanwezigheid van een "dure" externe kracht wordt minder makkelijk geschrapt dan zo'n zelfde vergadering met alleen eigen personeel. Vreemde ogen dwingen.
Pigmans Advies is nadrukkelijk van mening dat implementaties van systemen met/door uw eigen personeel de voorkeur hebben. Maar enige begeleiding kan het proces echt versnellen en verbeteren.

Pigmans Advies

T: +31 592375962
M: +31 651835393
E: info(at)pigmansadvies.nl

Bent u werkzaam in de scheepvaart? Blijf dan op de hoogte van potentieel interessante ontwikkelingen op het gebied van ICT en satellietcommunicatie. Abonneer u op onze gratis

News Service!

Pigmans Advies | Uw persoonlijke IT manager

 

Ga naar boven