Welkom

bij de onafhankelijk adviseur die uitsluitend oog heeft voor UW belang.

Kijk eens rond op deze site om te zien wat Pigmans Advies voor U kan betekenen!!

UW IT manager

Iedere organisatie streeft naar een zorgeloze IT-omgeving die goede ondersteuning biedt aan alle bedrijfsprocessen. "De IT" is inmiddels zo vanzelfsprekend en onmisbaar, dat het te beschouwen is als een onderdeel van de infrastructuur. Net zoals het bedrijfspand en de lift. Ook voor de IT geldt: Het dagelijks onderhoud regelt u zelf of hebt u uitbesteed. Voor groot onderhoud, een verbouwing of een structureel probleem laat u zich zonodig adviseren door iemand die over de vereiste kennis en ervaring beschikt.

Vooral als u werkt met systemen van verschillende leveranciers, zullen upgrades of vervangingen niet altijd onopgemerkt blijven. Waar meerdere partijen zijn betrokken is vaak niet helder wie, waar verantwoordelijk voor is. Wel is altijd duidelijk wie de dupe is als er zaken fout gaan: Dat bent U. Het is zaak om vooraf met alle partijen duidelijke afspraken te maken en om toe te zien op het nakomen daarvan. Als u niet de tijd, kennis of ervaring hebt om dat te doen, laat u dan in een zo vroeg mogelijk stadium adviseren door iemand die UW belang behartigt.

Pigmans Advies is zo'n deskundige en kan u bijvoorbeeld helpen bij te maken keuzes, contractonderhandelingen, controle van contracten & tarieven of implementaties. Wat nodig is, is iedere keer weer anders. Wat steeds hetzelfde is, is dat u met hulp van buiten af sneller en beter resultaat hebt. Het ideaal van Pigmans Advies is om door u gezien te worden als UW IT manager, die beschikbaar is als U hem nodig hebt.

Pigmans Advies

T: +31 592375962
M: +31 651835393
E: info(at)pigmansadvies.nl

Bent u werkzaam in de scheepvaart? Blijf dan op de hoogte van potentieel interessante ontwikkelingen op het gebied van ICT en satellietcommunicatie. Abonneer u op onze gratis

News Service!

Pigmans Advies | Uw persoonlijke IT manager

 

Ga naar boven