Welkom

bij de onafhankelijk adviseur die uitsluitend oog heeft voor UW belang.

Kijk eens rond op deze site om te zien wat Pigmans Advies voor U kan betekenen!!

Vaste/mobiele telefonie

Pigmans Advies kan u ondermeer helpen met...

Factuur inspectie vaste/mobiele telefonie:
De tarieven van telefoon- en internetverbindingen zijn in het laatste decennium sterk gedaald. Maar dat geldt niet voor roaming tarieven buiten de westerse wereld en slechts in beperkte mate voor de kosten van satellietverkeer. Daar zijn nog steeds onverwachte en onredelijke kosten mogelijk die in veel gevallen vermijdbaar zijn. Gebruikt u in het meest effectieve communicatiemiddel? Hebt u de juiste contracten? Zijn uw tarieven marktconform? Of simpelweg, zijn uw gebruikers goed geïnformeerd? Het is verstandig om zo nu en dan uw facturen kritisch door te nemen. Daarbij is te letten op de tarieven naar bestemmingen die voor u belangrijk zijn, maar ook op oneigenlijk en onverstandig gebruik. Met wat kennis, ervaring en tijd is zo’n onderzoek goed zelf te doen. Wilt u uw tijd er niet aan besteden, of wilt u de eerste keer goed op weg geholpen worden, dan zal Pigmans Advies u graag helpen! De kosten zijn snel terugverdiend en de besparingen werken nog lange tijd door!

!! Pigmans Advies is volledig onafhankelijk en heeft geen enkel financieel of ander belang bij de uitkomst van enig advies.

Pigmans Advies

T: +31 592375962
M: +31 651835393
E: info(at)pigmansadvies.nl

Bent u werkzaam in de scheepvaart? Blijf dan op de hoogte van potentieel interessante ontwikkelingen op het gebied van ICT en satellietcommunicatie. Abonneer u op onze gratis

News Service!

Pigmans Advies | Uw persoonlijke IT manager

 

Ga naar boven