Welkom

bij de onafhankelijk adviseur die uitsluitend oog heeft voor UW belang.

Kijk eens rond op deze site om te zien wat Pigmans Advies voor U kan betekenen!!

Recente opdrachten

Ter illustratie enkele opdrachten die Pigmans Advies onderhanden heeft of onlangs heeft uitgevoerd:

Kritisch beoordelen, begeleiden en mee uit-onderhandelen van een servicecontract met een leverancier van Cloud diensten. Het is vaak verbazingwekkend om te zien hoe slecht de belangen van U als klant in dergelijke contracten behartigd worden.

Adviseren van de meest geschikte satcom apparatuur en/of -contracten gebaseerd op facturen en/of verwacht verbruik. Vaak wordt alleen bij aanschaf of vervanging van Satcom apparatuur gekeken naar het meest geschikte systeem en contract. Maar door de snelle ontwikkelingen van de laatste jaren verdient dit onderwerp echt vaker uw aandacht. De terugverdientijd van de advieskosten kan bijzonder kort zijn! Ook no cure no pay adviezen, waarbij een percentage van de besparing wordt afgerekend behoren tot de mogelijkheden. 

Analyseren over en helpen bij het practisch en efficient inrichten van de mailomgeving. Als een deel van uw personeel vaak en lang op reis is, dan kan de mailafhandeling een probleem worden. Vaak komt het er niet van om een goede mail-inrichting en -werkwijze af te spreken. Toch kan een dergelijke efficiencyslag zowel de kwaliteit als de kosten positief beïnvloeden

Analyseren van facturen van mobiele diensten en adviseren als er mogelijkheden voor verbetering en/of besparing zijn. De lastige post op deze factuur is de roaming. Tegen incidenten op dat vlak is weinig te doen. Maar als uw factuur structurele posten bevat, dan kan soms met eenvoudige middelen veel geld worden bespaard.

Helpen bij het vinden van een oplossing voor structurele ICT problemen met een complexe oorzaak of achtergrond. Als u de onvrede over uw ICT omgeving bespreekt met uw leverancier(s), dan is "de oplossing" vaak iets dat geld kost. Begrijpt u het ICT-jargon voldoende om in te kunnen schatten of uw belangen voorop hebben gestaan bij de aangeboden "oplossing"?

 

Pigmans Advies

T: +31 592375962
M: +31 651835393
E: info(at)pigmansadvies.nl

Bent u werkzaam in de scheepvaart? Blijf dan op de hoogte van potentieel interessante ontwikkelingen op het gebied van ICT en satellietcommunicatie. Abonneer u op onze gratis

News Service!

Pigmans Advies | Uw persoonlijke IT manager

 

Ga naar boven